Miksi tiedonsiirron nopeutta on alennettu, kun suojattu yhteys on käytössä?

Kun suojattu yhteys on käytössä, tiedonsiirtonopeus riippuu internet-yhteyden luontiin käytettyjen palvelinten kokemasta kuormituksesta. Suurimman kuormituksen tunteina nopeus saattaa laskea huomattavasti. Teemme kaiken voitavamme taataksemme, että sovelluksen Rajattoman version käyttäjät voivat aina nauttia mahdollisimman suuresta tiedonsiirtonopeudesta.